Sırrıpaşa Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran; üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Misyon: Misyonumuz; Öğrencilerin Türk Milli Eğitimi´nin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.30
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce (5. Sınıflarda 13 saat İngilizce eğitimi yapılmaktadır).
Servis Bilgisi: SERVİS YOKTUR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 5.sınıflarda 13 saat ingilizce ve 6.-7. sınıflarda da seçmeli ingilizce okutulmakta ve çeşitli ingilizce yarışmalar ile ingilizce sınavlar yapılmaktadır. Robotik kodlama ve öğrenci başarısını artırıcı birçok kurs yapılmaktadır. Öğrencilerimizin okulda bulunuşları velilere zamanında bilgilendirilmesi yapılan sistemler kullanılmaktadır. MUTLU ÖĞRENCİ BAŞARILI TÜRKİYE.

Telefon - (262) 233 57 69

WEB - https://sirripasaoo.meb.k12.tr

Adres - İbni Sina Mahallesi Karadeniz Caddesi Atabey Sokak No 2 Derince / KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Derince İlçe Merkezi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi(Eski Sopalı Devlet Hastanesi)´ne yürüme mesafesinde, İbni Sina Mahalle Muhtarlığı´nın arka tarafında.

Ulaşım Büyükşehir ve şehiriçi otobüslerle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi(Eski Sopalı Devlet Hastanesi)´nin önüne gelindikten sonra 2-3 dakikalık yürüme mesafesindedir. İbni Sina Otobüs Durağı okul binamızın önündedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km